Varför rengöring

Varför rengöring.


Väl ventilerad luft är nödvändigt om du vill hålla dig frisk och andas in luft som är fri från föroreningar och sjukdomar.


Du kan bli förvånad över att det finns många människor som tror att allt de behöver göra för att tillhandahålla detta i sina hem och företag är att installera ett ventilationssystem och köra igång det.

Detta är dock bara det första steget för att skapa en miljö som är full av frisk, ren luft med minskade halter av  föroreningar. Du måste också hålla ventilationssystemet rent om det ska kunna köras.

Genom att låta smuts och skräp bygga upp inom det system du använder sätter du dig själv och alla andra i huset i  risk för sjukdom.

De sjukdomar som kan orsakas eller förvärras av smutsiga ventilationssystem inkluderar: influensa, astma,  virusinfektioner m.m

Förutom dessa typer av sjukdomar kan ett smutsigt ventilationssystem också leda till allmänna problem som

kan inkludera - ökade nysningar och hosta, torra eller brännande ögon, huvudvärk, irritabilitet och illamående.

Allt detta är allvarligt nog för att kunna orsaka sjukdom som kan leda till att du inte kan utföra dina dagliga arbetsuppgifter och även hindra dig från att arbeta i längre perioder.


Här är några saker att se upp för:

-Bygga upp smuts och skräp inuti luftkanaler: Detta är naturligt och kommer att inträffa i alla ventilationssystem men  det måste saneras bort för att förhindra mögelsporer och andra slags bakterier som finnes i systemets luftkanaler.

-Insekter eller skadedjur inuti ventilationskanaler kan orsaka sjukdom så om det finns någon anledning att

misstänka det så måste systemet omedelbart saneras så att det inte leder till allvarliga sjukdomar, särskilt om råttor  eller möss har tagit sig in.

-Mögel på luftkanaler: Detta är ett tecken på att luftkanaler är blockerade och behöver rengöras.


Vi använder de senaste metoderna och utrustning för att ge dig en total rengöringslösning för alla sorters  ventilationssystem.


Så om du har en bostads-eller kommersiell fastighet med ett ventilationssystem som är i behov av rengöring så hör av er till oss för en offert eller konsultation.


Nyheter


Hemsidan är under uppbyggnad just nu så vi hoppas ni har överseende med att allt kanske inte fungerar som det ska.


Offerter med mera


kontaktsidan finns all information som behövs för att komma i kontakt med oss. Vill ni ha offert på jobb, frågor om rengöring eller annat så är det bara att höra av er.

OM OSS

Ventilationssanering AB är ett företag som arbetat med rengöring av ventilationssystem sedan 1994, då gäller allt från lägenheter......

Varför rengöring

Väl ventilerad luft är nödvändigt om du vill hålla dig frisk och andas in luft som är fri från föroreningar och sjukdomar.